2024-09-05

Integration av ChatGPT i CMS/WebbEedit kan ge dig högre ranking på Google

Att vara med och synas högt i Google är såklart mångas stora mål. Mycket görs för att lyckas och för att tillgodose Googles algoritmer. En av de viktigaste faktorerna som Google bedömer är innehållet på hemsidan och i produkttexterna. Således är och kommer texter och innehåll vara en av de viktigaste faktorerna för att skapa hög ranking på Google. Att skilja ut sig och vässa sitt erbjudande kommer bli än viktigare när det blir enklare att sätta upp webshopar och integrera mot olika leverantörer och tillverkares API:er. På WebbPartner kan vi nu erbjuda direktintegration mot ChatGPT direkt i vårt CMS WebbEdit. Med denna lösning kan exempelvis e-handlare enkelt skapa säljande produkttexter, för de som har en vanlig hemsida kan man nu enkelt generera innehåll som gillas av Google och som genererar en högre ranking,

Nedan följer ett exempel på hur du kan skapa en säljande text direkt från vårt CMS via ChatGPT.


Vi gav följande instruktioner:  
”Skriv en säljande text om en Webbyrå WebbPartner i Stockholm som är specialister på e-handel och gör integrationer mot affärssystem som Fortnox, Monitor, Visma och Visma.net”

Svaret att lägga ut som presentationstext på hemsidan blev följande:

Upptäck Framgång Online med WebbPartner – Din Expert på E-handel och Integrationer i Stockholm

Välkommen till WebbPartner, Stockholms ledande webbyrå specialiserad på e-handel och avancerade systemintegrationer. Vi hjälper företag att inte bara synas online utan att dominera marknaden genom skräddarsydda lösningar som kopplar ihop din e-handel med affärssystem som Fortnox, Monitor, Visma och Visma.net. Med WebbPartner får du en helhetslösning som tar ditt företag till nästa nivå.

Varför Välja WebbPartner?

Specialister på E-handel
Hos WebbPartner är vi passionerade för e-handel. Vi förstår att varje företag har unika behov och utmaningar, och därför skapar vi skräddarsydda e-handelsplattformar som inte bara ser fantastiska ut utan också levererar resultat. Oavsett om du är nystartad eller ett etablerat företag, hjälper vi dig att öka din försäljning och förbättra kundupplevelsen.

Avancerade Integrationer för Sömlös Drift
Effektiv verksamhet kräver smarta lösningar. Vi är experter på att integrera din e-handelsplattform med ledande affärssystem som Fortnox, Monitor, Visma och Visma.net. Genom att automatisera och effektivisera dina processer kan du fokusera på det du gör bäst – att driva och växa ditt företag.

Erfarenhet och Kompetens
Med många års erfarenhet och ett team av skickliga utvecklare, designers och strategiska rådgivare, har vi den kompetens som krävs för att förverkliga din vision. Vi håller oss uppdaterade med de senaste teknologierna och trenderna för att alltid kunna erbjuda de mest innovativa lösningarna.

Personlig Service och Support
På WebbPartner är varje kund unik. Vi erbjuder personlig service och support genom hela processen – från den första idén till lansering och vidareutveckling. Vi är alltid redo att hjälpa dig med frågor och utmaningar för att säkerställa att din e-handel presterar på toppnivå.

Våra Tjänster

  • Skräddarsydd E-handel: Design och utveckling av anpassade e-handelslösningar som driver försäljning och förbättrar användarupplevelsen.
  • Systemintegrationer: Sömlös integration med Fortnox, Monitor, Visma och Visma.net för att automatisera och effektivisera dina affärsprocesser.
  • Strategisk Rådgivning: Vi hjälper dig att skapa en långsiktig strategi för din e-handel och digitala närvaro.
  • Support och Underhåll: Kontinuerlig support och uppdateringar för att säkerställa att din plattform alltid är up-to-date och fungerar optimalt.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår